您的位置: AEAS >报考指南 >精选50道AEAS词汇语法模拟试题

精选50道AEAS词汇语法模拟试题

课窝文章发表时间2016-12-11 课窝文章标签词汇,AEAS真题 课窝文章喜欢人数

1.____ all behavior is learned behavior is a basic assumption of social scientists.

A) Nearly  B) That nearly  C) It is nearly  D) When nearly

2. On cloudy nights it is not possible to see the stars with ____ eye.

A) naked  B) bare  C) flesh  D) pure

3. During the storm we took ____ in the doorway of a shop.

A) rescue  B) shelter   C) shield   D) proof

4. The ship’s captain and members of the ____welcomed us on board.

A) staff  B) crew  C) team  D) chain

5. At the first ____ of twelve everyone stopped for lunch.

A) sound  B) stroke  C) moment  D) minute

6. The map was drawn to the standard____ of 1/100,000 so there was not much detail.

A) base  B) line  C) rate  D) scale

7. Her skirt had been so ____ in packing that she had to iron it before going out.

A) crushed  B) torn  C) dirty  D) untidy

8. We are taking ____a collection to buy flowers for John because he is in the hospital.

A) to   B) up  C) over  D) off

9. It’s not what she says that bothers me. It’s the reason she says it. You’ve got to read ____ the lines with her.

A) among   B) amongst  C) between  D) through

10. I mistook you ____ your brother.

A) for  B) as  C) to be  D) by

11. I am easily hurt because my feelings are very ____.

A) sensible   B) sensational   C) sensitive  D) sentimental

12. The medical record shows that it was the drug, not the disease, ____ killed him several years ago.

A) the effects of which   B) the effects of it  C) finally  D) that

13. What you have done is ____ the doctor’s orders.

A) attached to    B) responsible to  C) resistant to  D) contrary to

14. You can’t see through a telescope unless it is ____ correctly to your sight.

A) adapted   B) adopted  C) adjusted  D) accustomed

15. An ambulance must have priority as it usually has to deal with some kind of ____.

A) crisis   B) urgency  C) emergency   D) emergence

16.____ nothing more to discuss, the secretary-general got to his feet, said goodbye and left the room.

A) There was   B) Being    C) There being  D) As there being

17. I ____you that the machine will arrive next week.

A) insist   B) confirm  C) assure  D) undertake

18. Many new ____ will be opened up in the future for those with a university education.

A) opportunities   B) necessities  C) probabilities  D) realities

19. His discovery counts ____nothing though he tried very hard.

A) on   B) for  C) in  D) up

20. He has never felt himself so powerfully ____to the scientific ideal.

A) interested   B) absorbed   C) confident  D) attracted

21. If you don’t put the food in the refrigerator, it may go ____.

A) off   B) over   C) wrong   D) out

22. If this university ____ such a good reputation, I would not have come here.

A) didn’t have   B) hadn’t had   C) doesn’t have  D) hasn’t had

23. He agreed with the plan in ____, but thought that in practice it would not work.

A) attitude   B) approach   C) viewpoint   D) principle

24. If only we ____ then the disease was curable.

A) knew   B) could know   C) had known   D) would have known

25. The weather is highly ____ at this time of the year and it is hard to know what to wear.

A) various    B) variant    C) variable    D) varied

26. Our company decided to ____ the contract because a number of the conditions in it had not been met.

A) destroy  B) refuse  C) assume  D) cancel

27. Eminent physicists from all over the world came to the U.S. to ____ the centennial(一百周年)of A. Einstein’s birth.

A) congratulate  B) applaud  C) celebrate  D) participate

28.Not until midnight ____him in the hotel.

A) we found  B) we did find  C) found we  D) did we find

29. I could just see a car in the distance, but I couldn’t ____what color it was.

A) make out   B) look to   C) look out   D) take in

30. High in the sky a ____ of birds was flying southward.

A) swarm  B) flock   C) crowd  D) herd

31. Although ____ Spanish, he attended the course

A) he was knowing   B) he is knowing   C) having a knowledge of  D) knows

32. You ____that letter to James. However, you didn’t.

A) ought to write     B) ought to have written  C) should write  D) should be writing

33. Joseph was very lucky____ with his life; he almost did not get out of the room.

A. to escape   B. to have escaped  C. to escaping   D. to be escaping

34. Bread and butter____ liked by Westerners.

A. is   B. are   C. were   D. be

35. The back garden of our house contains a lawn,  ____very pleasant to sit on in summer.

A. which is   B. which it is   C. it is    D. where it is

36. He set up in business ____ his own and was very successful.

A. in    B. of   C. on   D. by

37. John’s score on the test is the highest in the class; he ____  last night.

A. must study   B. should have studied   C. must have studied   D. is sure to study

38. Frank almost never received any education, ____?

A. would he    B. did he    C. didn’t he   D. wouldn’t he

39. Even if his letter ____tomorrow, it ____too late to do anything.

A. will arrive...is   B. should arrive...were   C. arrives...will be   D. arrives...would be

40. We can hear ____from the back of the room.

A. just as good    B. just as easy    C. just as well   D. easily as well

 

41. To obtain a satisfactory result, one must apply two ____of paint on a clean surface.

A. coats    B. levels    C. times   D. courses

42. The small mountain village was ____ by the snow for more than one month.

A. cut back    B. cut out   C. cut off   D. cut away

43. Miss Green was ____ $100 for driving after drinking.

A. fined   B. charged   C. punished   D. posed

44. Modern ____ perhaps causes more problems than it solves.

A. technique   B. technology   C. tactics   D. tendency

45. Mary tiptoed over and took the clock away because she hated to hear it ____ when she was trying to go to sleep.

A. sounding   B. ringing   C. ticking   D. humming

46. Under this ____ pressure some of the rocks even became liquid.

A. intensive   B. weighty   C. intense   D. bulky

47. Of course, most immigrants did not get rich overnight, but the ____ of them were eventually able to improve upon their former standard of living.

A. maximum   B. minority   C. majority   D. minimum

48. Nancy was surprised that they have ____. They seemed to be a happy couple.

A. split up   B. broken down   C. fallen through   D. knocked out

49. The beach is in an ideal ____ to draw tourists.

A. condition   B. situation   C. state   D. publicity

50. Our ____ sensitivity decreases with age. By age 60, most people have lost 40 percent of their ability to smell and 50 percent of their taste buds.

A. sensible    B. senseless   C. sensitive   D. sensory

 

参考答案:

1. B   2. A   3. B   4. B   5. B   6. D   7. A   8. B   9. C   10. A   11. C   12. D   13. D   14. C   15. C   16. C   17. C   18. A   19. B   20. D   21. C   22. A   23. D   24. C   25. C   26. D   27. C   28. D   29. A   30. B   31. C   32. B   33. B   34. A   35. A   36. C   37. C   38. B   39. C   40. C   41. A   42. C   43. A   44. B   45. C   46. C   47. C   48. A   49. B   50. D


词汇,AEAS真题,热门关键词热门关键词

AEAS考试 AEAS成绩 AEAS真题

课窝教育 - 托福_雅思_AEIS_AEAS_SAT_ACT在线培训领导者 支付宝 微信 支付 masterCard 银联